Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Буковинець Артур, користувач 1ua
Артур Буковинець
Тема: Відбулося відкриття ДНЗ після ремонту
П'ятниця, 08 жовтня 2010, 11:45

     http://www.rda-gl.cv... border='0' hspace='4' vspace='4' align='left' style='border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; '>  В с.Корчівці відбулося урочисте відкриття дитячого навчального закладу після проведення капітального ремонту. Зі слів сільського голови, Василя Процюка, основною причиною проведення ремонту стали цьогорічні літні повені. Заклад функціонує з 1978 року. Нині діють дві групи (старша і молодша), які відвідують 38 дошкільнят. Роботу установи забезпечують 15 працівників, з них 6 - педагогічних: завідуюча, музкерівник, 4 вихователя.

        Участь у святкових заходах прийняли: голова райдержадміністрації Микола Загарюк, заступник голови районної ради Георгій Тиміш, заступник голови РДА Михайло Божеску, сільський голова Василь Процюк, начальник відділу освіти Василь Швець та директор Корчівецької ЗОШ Ярослав Чорнописький, які привітали з цією подією колектив установи, батьків, бажали малечі гарних вражень від відвідування садочка, а працівникам – підвищення зарплатні за сумлінне виховання малечі. На відкриття також було запрошено спонсорів, які долучилися до цієї справи: лісничих Верхньопетрівецького лісництва М.Г.Костюка та Іжевського лісництва В.Г.Чиківчука, директора ТзОВ «Надія» В.Г.Бічера, та приватних підприємців: П.В.Шпака, В.Г.Бельмегу, Г.В.Кушніра, Ю.М.Чурюка, М.Г.Кульчинського, В.Р.Карлійчука, В.В.Овачука.

 

    http://www.rda-gl.cv... border='0' hspace='4' vspace='4' align='right' style='border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; '>   Для проведення ремонтних робіт в травні цього року з районного бюджету виділено 24,6 тисяч гривень, в липні місяці довиділено ще 50 тисяч грн., сільською радою з місцевого бюджету також надано 12 тисяч гривень. Не обійшлося і без допомоги спонсорів, що в загальному склала 11 тисяч гривень. В основному, перекрито дах, в харчоблоці встановлено металопластикові вікна та проведено облицювання плиткою стін та підлоги. Облаштовано медичний кабінет. В старшій групі придбано нові меблі. У садочку є навіть внутрішні вбиральні, які має не кожен ДНЗ району.   

 

       Не обійшлось на святковому відкритті й без щирих слів вдячності тим людям, без зусиль котрих не було можливим проведення цього дійства. Так, працівники навчального закладу та спонсори були відзначені подяками, грамотами та грошовими преміями. Начальник відділу освіти подарував діткам іграшки. Корчівецька малеча з радістю розповідала вірші.

11 січня 2011


1


  Закрити  
  Закрити